Sprinklerinstallation

Det kan kännas som ett stort projekt att installera en hel sprinkleranläggning, men vi på Powerheat har både kunskapen och erfarenheten som krävs. Vi har installerat sprinklers i alla typer av lokaler: Bostadshus, skolor, kontorsbyggnader, indusrtier, älderboenden … Vi fixar helt enkelt din sprinklerinstallation så att du kan fokusera helt på din vanliga verksamhet i stället.

Det ska vara enkelt med brandsäkerhet

Du som kund ska inte behöva oroa dig för vare sig bränder eller arbetet med brandsäkerhet. Om du låter oss bygga och installera din sprinkleranläggning finns vi vid din sida genom hela processen och ser till att du får en säkrare lokal än någonsin, och att du vet precis vad det är du fått och hur det fungerar. Vi erbjuder inte bara själva sprinklerinstallationen utan hela paketet:

  • Utredning och projektering inför installationen
  • Själva bygget och sprinklerinstallationen
  • Driftsättning
  • Service och efterkontroll
  • Utbildning för den som ska sköta systemet

Läs mer om vår helhetslösning

Om du vill läsa mer om våra utredningar och utbildningar kan du göra det här. Om de tjänster som ingår i vår service finns mer information här. Om du är intresserad av ett serviceavtal hittar du mer att läsa om det här.

Vill du veta mer?

En sprinkleranläggning är det bästa du kan göra för brandsäkerheten, och om du funderar på att låta bygga en har du hamnat helt rätt! Prata med oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta sprinklerlösningen för dig – och att bygga den.