Sprinklersystem – ett aktivt brandskydd

Oavsett om du är i färd med att bygga nytt eller om du ser dig om efter ett nytt eller bättre brandskydd i en befintlig lokal är ett sprinklersystem det bästa valet. Ett automatiskt sprinklersystem som är genomtänkt och anpassat till området det ska skydda kan släcka en brand eller hindra den från att sprida sig till andra delar av byggnaden. Man har en individuell aktivering av sprinklerhuvudet vilket göra att släckprocessen startar och erforderligt antal sprinkler aktiveras vid branden.

Allt om ditt automatiska släcksystem

Oavsett om du är i färd med att bygga nytt eller om du ser dig om efter ett nytt eller bättre brandskydd i en befintlig lokal är ett sprinklersystem det bästa valet. Ett automatiskt sprinklersystem som är genomtänkt och anpassat till området det ska skydda kan släcka en brand eller hindra den från att sprida sig till andra delar av byggnaden. Man har en individuell aktivering av sprinklerhuvudet vilket gör att släckprocessen startar och erforderligt antal sprinkler aktiveras vid branden.

Vi tar hänsyn till ert behov och utformar anläggningen enligt ert önskemål samtidigt som vi följer regelverken. Det finns inget projekt som är för stort eller för litet för oss. Vi upprättar även ritningar och handlingar av olika slag, som orienteringsritningar, serviceritningar och rambeskrivningar med mera.

Vi utför nyinstallation av sprinkler i nya byggnader och i befintliga byggnader. Vi har erfarenhet från sjukhus, äldreboenden, industrier, lager, skolor och varuhus/shoppingcentrum.

Med stor kunskap om brandsäkerhet

Vi utför hyresgästanpassningar på er anläggning, stora som små. Besiktningsanmärkningar och avhjälpande av akuta fel är också en del av vår det vi kan erbjuda inom vår serviceverksamhet.

Vi hjälper er med löpande underhåll på er anläggning och skräddarsyr ett serviceavtal efter ert behov. Tillsammans med våra samarbetspartners så kan vi erbjuda ett stort utbud av servicetjänster. Vi kan även hjälpa er med utbildningar av till exempel anläggningsskötare.

Vill du veta mer?

Om du funderar på ett automatiskt sprinklersystem för att skydda din fastighet mot brand har du helt enkelt kommit helt rätt. Kontakta oss så berättar vi mer och hittar den perfekta sprinklerlösningen för dig