Utbildning och utredning sprinkler och sprinklersystem

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi våra kunder både utredningar och utbildningar som rör sprinkler, sprinklersystem och brandsäkerhet på olika sätt. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och vill förstås att du ska kunna förvalta ditt släckningssystem på bästa sätt.

Utredningar

Bland de utredningar vi kan hjälpa dig med finns utredning av vattenkälla, som kan bli aktuellt i förarbetet och projekteringen inför att vi bygger ditt sprinklersystem. Vi utför också brandutredningar för den som vill veta vad som hänt vid en brand – och som vill undvika att det ska hända igen.

Utbildningar

För den som ska hantera och själv underhålla ett sprinklersystem gäller det att ha de rätta kunskaperna. Vi håller tillsammans med en partner utbildningar till anläggningsskötare i enlighet med det regelverk som etablerats av Brandskyddsföreningen (SBF).

Vill du veta mer?

Brandsäkerhet är något man måste ta på allvar, och ett sprinklersystem är både en investering och en försäkring. Med de rätta utredningarna och utbildningarna kan du vara säker på att få ut mesta möjliga av ditt automatiska brandsläckningssystem. Hör av dig till oss om du funderar på att installera ett sprinklersystem så hittar vi lösningen för dig tillsammans.