Sprinklerprojektering

När du ska installera ett automatiskt sprinklersystem för att skydda din fastighet mot bränder finns det förstås mycket att tänka på. Men med Powerheat vid din sida behöver du inte bekymra dig utan kan lita på att allt görs på rätt sätt.

Projektering – en stabil grund

När vi projekterar inför en installation av ett sprinklersystem gör vi förstås en grundlig genomgång av allt som påverkar vilket system som passar bäst och hur det ska installeras och sättas i drift på bästa sätt. Några aspekter som tas upp i en sprinklerprojektering är dessa:

  • Hur stor lokalen är
  • Byggnadens typ, ålder, material osv.
  • Vilken verksamhet som bedrivs i lokalerna
  • Tillgången på vatten

Vi hjälper dig få allt på plats

Tillsammans med dig som kund gör vi upp en tydlig plan utifrån sprinklerprojekteringen. Du ska veta vad det är för system vi bygger och ha koll på hur det fungerar. I anslutning till projekteringen kanske du vill göra en större utredning, och då kan vi hjälpa till med den. Vi håller också utbildningar för den som ska sköta anläggningen.

Vill du veta mer?

Om du funderar på att installera ett sprinklersystem finns vi till hands för att hjälpa dig med allt från sprinklerprojektering, utredning, installation och service. Prata med oss så berättar vi mer och hittar den bästa lösningen för dig!