Sprinklerservice

Ett sprinklersystem ska vara pålitligt under lång tid, och med ett system från Powerheat kan du räkna med många års utmärkt brandskydd. Men även det bästa system måste förstås kontrolleras och underhållas ibland, och det hjälper vi gärna till med. Vi är stolta över att det vi bygger håller länge, och är måna om att kunderna förblir nöjda.

Olika sorters service av sprinkler och system

  • Hyresgästanpassningar
  • 10-årskontroll
  • 25-årskontroll
  • Besiktningsanmärkningar

Allt ska stämma

Oftast när vi bygger och installerar ett sprinklersystem gör vi det från grunden, men ibland gör vi så kallade hyresgästanpassningar av befintliga system. Det handlar då om att verksamheten i en lokal förändras – det kan till exempel vara en butik som byggs om till restaurang eller en skola som görs om till bostäder – och då kan brandsäkerheten behöva uppdateras. Och eftersom vi vill kunna erbjuda fullständig service av sprinkler och system kan du förstås anlita oss för anpassningen.

Service och serviceavtal

Det finns olika sätt att sköta underhåll och service av automatiska system för brandsäkerhet. Hos oss kan du teckna ett individuellt utformat avtal för sprinklerservice så att både ditt system och din kunskap om det alltid är på topp.

Vill du veta mer?

Vi hjälper dig att installera och underhålla ett automatiskt sprinklersytem, från utredning och projektering, via bygge och installation till sprinklerservice efteråt. Prata med oss så ser vi till att du får helt rätt sprinklersystem för din lokal och din verksamhet.