KVALITET OCH MILJÖ

En av våra styrkor är att vi tar ansvar för tillverkning och kompletta installationer hela vägen från projektering och konstruktion till driftsättning och underhåll. Vi utför alla slags uppdrag inom industrirör, industriservice och tillverkning.

Power Heat-gruppen är certifierade enligt kvalitetsstandarden ISO9001:2015, svetsstandarden SS-EN ISO 3834-2 (omfattande svetskrav) samt SS-EN 1090-1, för utförande av stålkonstruktioner. Ju högre krav som ställs, desto bättre trivs vi på jobbet. Vare sig det handlar om att svetsa i material som skall tåla höga tryck och temperaturer eller sy ihop ett underhållsavtal för en större anläggning.

 

SÄKERHETEN GÅR FÖRE I KÖN

Vi följer en speciellt framtagen manual som garanterar att arbetet utförs med största hänsyn till miljö och säkerhet. Arbetet med miljö och arbetsmiljö är integrerat i vårt dagliga arbete och vårt verksamhetssystem följer SS-EN ISO 14001:2004 för miljö, och SS-ISO 45001:2018, ledningssystem för arbetsmiljö.

 

Vi är vana vid att arbeta i anläggningar med höga krav på säkerhet och har exempelvis utbildning i tunga och säkra lyft, travers- och liftmanövrering, truckförarbevis, heta arbeten samt första hjälpen. Personalen har säkerhetsutbildning enligt SSG-entre samt är registrerade enligt ID06.